Uutiset

Siivouspalvelu H&H Oy Pirkanmaan hyvinvointialueen tukipalveluiden tuottajaksi

Siivouspalvelu H&H Oy Pirkanmaan hyvinvointialueen tukipalveluiden tuottajaksi

Siivouspalvelu H&H Oy hyväksytty Pirkanmaan hyvinvointialueelle 13.6.2023 alkaen tukipalveluiden tuottajaksi asiakkaille, jotka tarvitsevat palvelua toimintakyvyn ja sosiaalisen turvallisuuden edistämiseksi ja joiden kanssa on tehty palvelusta sopimus – joiden kanssa on laadittu hoito- ja palvelusuunnitelma.

Siivouspalvelu H&H Oy tukipalvelut ovat Pirkanmaan hyvinvointialueen valvomaa yksityistä sosiaalipalvelua. Pirkanmaan hyvinvointialue pitää tukipalveluista rekisteriä, johon Siivouspalvelu H&H Oy merkitään 13.6.2023 alkaen.

Päätös Pirkanmaan hyvinvointialueen tukipalveluiden tuottamisesta »

Jaa:

Kerro miten onnistuimme?