Toimistosiivous

Laadukkaat toimistosiivoukset yrityksille

Toimistosiivous

Toimistosiivous yrityksille

Toimistotilojen siisteys hoituu parhaiten H&H siivouspalvelun avulla. Meidän kauttamme saat toimistollesi aina saman siivoojan säännöllisin väliajoin pitämään huolta työskentelytilojen puhtaudesta.

Toimiston siisteys on tärkeä osa työympäristön viihtyvyyttä sekä vaikuttaa myös suoraan tiloissa työskentelevien terveyteen.

Siivouspalvelu H&H on kokenut toimistosiivouksien tekijä lähes 20 vuoden kokemuksella. Saat laadukkaat toimistosiivoukset kauttamme Pirkanmaalla, Hämeessä sekä pääkaupunkiseudulla.

Toimistosiivous hinta

Toimistosiivous on mahdollista säännöllisenä sopimussiivouksena tai kertasiivouksena.

Toimistosiivouksen hinta sisältää käytettävät materiaalit, pesuaineet ja matkakustannukset saman kaupungin sisällä.

Katso toimistosiivouksen hinnastomme alta ja ota yhteyttä tarkemman tarjouksen saamiseksi. Saat maksuttoman arviokäynnin tarjouspyynnön yhteydessä.

Toimistosiivous tuntihinta

 • Kertasiivoukset & Ikkunanpesut:
  39 € / tunti + alv

Sopimussiivous toimistolle

 • Sopimussiivoukset:
  Hinta sopimuksen mukaan

Erikoissiivoukset

 • Vahaukset, allergiasiivous, muut:
  Sopimuksen mukaan

Jätä tarjouspyyntö

  Toimistosiivous käyntiin siivoussuunnitelmalla

  Saat tarjouksen yhteydessä aina maksuttoman kartoituskäynnin, jolloin käymme siivottavat toimistotilat läpi ja teemme yhdessä kanssasi siivoussuunnitelman.

  Käymme läpi kanssasi toimiston eri tilat ja siivouksen kokonaistarpeet:

  • Tilojen koko
  • Henkilökunnan ja asiakaskunnan määrä
  • Tilojen käyttötarkoitus ja käyttöaste
  • Käytettävät materiaalit ja pesuaineet
  • Yrityksen mahdollisesti itse siivoamat alueet

  Jokaiselle toimistolle laaditaan oma erillinen siivousohjelma. Otamme suunnitelmassa huomioon asiakkaan toiveet, mutta missä me erotumme eduksemme on jouston mahdollisuus ja kyky reagoida muuttuviin tarpeisiin nopeasti.

  Toimistosiivous yrityksille

  Mitä toimistotilojen siivous sisältää?

  Jokaisella toimistolla on aina hieman eri tarpeet mitä tulee siisteyden ylläpitoon. H&H:n toimistosiivous pitää aina huolen, että kaikki tarvittava tulee siivottua laadukkaasti ja säännöllisesti.

  Tavanomainen toimistosiivous pitää sisällään:

  • Lattianpesu
  • Imurointi
  • Nihkeäpyyhinnät
  • Pölyjen pyyhkiminen
  • Toimistokalusteiden pyyhintä ja putsaus
  • Roskakorien tyhjennys ja roskapussien vaihto
  • Vessojen pesu
  • Keittiön siivous
  • WC-paperin ja käsipaperien täydennykset
  • Kokolattiamattojen pesu
  • Tekstiilipesut
  • Astianpesukoneen tyhjennys
  • Sauna- ja suihkutilojen siivous

  Käymme läpi niin aulan, työpisteet, neuvotteluhuoneet, muut toimistohuoneet, kopiointi- ja varastohuoneet, keittiöt ja taukotilat sekä mahdolliset sauna- ja suihkutilat ja niiden pukutilat.

  Erikseen voit myös sopia kanssamme muiden tilojen siivouksesta, kuten porraskäytävän siivous, aulan siivous, varastotilojen siivoukset tai muut.

  Toimistosiivooja

  Miksi H&H hoitamaan toimistosi siivoukset?

  Toimiston siivous kannattaa ulkoistaa, jos sen voi. Pääset silloin keskittymään ydinbisnekseesi etkä käytä aikaa siivoamiseen. Me teemme sen mielellämme puolestasi ja olemmekin tehneet yrityssiivouksia jo lähes 20 vuoden ajan.

  Siivojamme ovat ammattitaitoisia, saat aina saman ja tutun siivoojan, mutta hyödyt myös palvelustamme muillakin tavoin.

  Focus tärkeimpään

  Me olemme siivousyritys, te ette. Ei siis kannata käyttää aikaa siivoamiseen, kun sen voi käyttää juuri siihen mikä yrityksen kannalta on kannattavinta.

  Me huolehdimme toimistotilat siistiksi ja pidämme ne siistiinä säännöllisesti.

  Viihtyisä toimisto työntekijöille

  Toimistossa erityisen tärkeää on työpisteiden, neukkareiden sekä taukotilojen siisteys. Kun nämä pidetään puhtaana säännöllisesti, sillä luodaan viihtyisä työympäristö koko toimiston väelle. Tämä vaikuttaa suoraan työntekijöiden työtehoon, tuottavuuteen sekä ilmapiiriin.

  Työntekijöiden, tilan ja kalusteiden hyvinvointi

  Toimiston puhtaus vaikuttaa suoraan tilassa työskentelevien terveyteen sekä myös kalusteiden pitkäikäisyyteen. Pölyn ja allergeenien leijailu ei tee hyvää työntekijöille ja liian pitkäksi venynyt siivousväli voi alkaa tosissaan näkymään sairaspoissaoloina.

  Myös kalusteet ja laitteet pysyvät paremmassa kunnossa ja kestävät pidempään, kun niistä pidetään huolta

  Mielenrauha yrityksen johdolle

  Siivous on toimistoyrityksille hieman pakollinen paha. Ulkoistamalla siivouksen saat itsellesi mielenrauhan ja pääset keskittämään energiasi yrityksen toimintaan.

  H&H:n kanssa pääset yhteistyöhön ammattitaitoisen ja kokeneen siivousyrityksen kanssa, joka on nähnyt lähes kaiken. Voit luottaa ammattitaitoisiin ja ystävällisiin siivoojiimme, jotka vastaavat aina omista kohteistaan tietäen täsmälleen kunkin yrityksen tarpeet.

  Älä siis itse huolehdi WC-papereista tai tiskikoneiden täytöistä. H&H huolehtii niistä puolestasi ja hankkii ja täydentää tarvittavat materiaalit.

  Joustava palvelu tarpeen mukaan

  Toimistosiivoukset suunnitellaan ja toteutaan aina erillisen siivoussuunnitelman ja ohjelman mukaisesti. Olemme kuitenkin joustavia ja valmiina reagoimaan jos niin on tarve.

  Normaalisti monet yrityksen haluavat säännöllisen ja sovitun ylläpitosiivouksen, joka toteutetaan täsmällisesti sovitun aikataulun mukaisesti.

  Kuitenkin jos esimerkiksi kelin muuttuessa kuraiseksi tarvitset siivouksen nopeammin ylimääräisenä kertasiivouksena, me teemme sen ilman ongelmia. Vastaisuudessa myös kesäaikaan tai muulloin, jos tarve pienenee, voimme tulla käymään harvemminkin.

  Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja materiaaleja

  Käytämme aina kohteisiin soveltuvia ympäristöystävällisiä ja ihmisille sopivia pesuaineita. Näin varmistamme, ettei niistä aiheudu haittaa yliherkille ihmisille, eläimille tai ympäristölle.

  Toimiston siisteys on myös turvallisuustekijä

  Toimiston siisteys on myös turvallisuuteen liittyvä tekijä. Esimerkiksi  roskaiset  ja likaiset lattiat voivat lisätä liukastumisia ja tapaturmia.

  Mitä yritykset sanovat palvelustamme?

  Yrityksiä yhteistyössämme

  Usein kysytyt kysymykset

  Missä Siivouspalvelu H&H tekee toimistosiivousta?

  Siivouspalvelu H&H tekee toimistosiivousta kaikkialla Pirkanmaalla, Hämeessä, Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

  Mitä maksaa toimistosiivous?

  Toimistosiivous tuntihinta on 39€/h + alv. Säännölliset sopimussiivoukset yritysten toimistotiloihin hinnoitellaan tapauskohtaisesti siivoustarpeiden mukaan.

  Ota yhteyttä ja saat maksuttoman kartoituksen ja tarkan hinnan tarjouksen muodossa.

  Käykö toimistollamme aina sama siivooja?

  Kyllä, toimistollasi käy lähtökohtaisesti aina sama siivooja. Näin varmistetaan että toimistosi pysyy aina yhtä siistinä ja vastassa on sama tuttu siivooja.


  Kerro miten onnistuimme?