Yrityssiivous

Laadukkaat siivouspalvelut yrityksille

Siivouspalvelut yrityksille

Pidä yllä yrityksesi toimitilojen puhtautta H&H:n yrityssiivouksen avulla.  Kauttamme saat säännöllisen ja laadukkaan siivouksen yrityksesi tiloihin oli se sitten toimistotila, liiketila, ravintola, julkiset tilat tai työmaarakennukset.

Säännöllisellä yrityssiivouksella pidät huolta työympäristön viihtyvyydestä sekä työntekijöiden ja itse kiinteistön hyvinvoinnista.

Siivouspalvelu H&H on auttanut lukuisia yrityksiä siisteyden kanssa jo pian 20 vuotta. Liity osaksi suurta joukkoa yrityksiä Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Pääkaupunkiseudulla jotka luottavat ammattitaitoiseen ja ystävälliseen palveluumme.

Yrityssiivous hinta

Yrityssiivous on mahdollista sopimussiivouksena, joka sisältää säännöllisen siistimisen yrityksen tiloissa sovitun suunnitelman mukaisesti. Voit kuitenkin halutessasi tilata myös kertasiivouksen yrityksesi tiloihin.

Yrityssiivouksen hinta sisältää kaikki pesuaineet, materiaalit sekä matkakustannukset saman kaupungin sisällä.

Katso hinnastomme alta ja ota yhteyttä tarkemman tarjouksen saamiseksi. Saat tarjouksen maksuttoman kartoituskäynnin jälkeen. 

Kertasiivous yritykselle

 • Kertasiivoukset & Ikkunanpesut:
  39 € / tunti + alv

Sopimussiivous yritykselle

 • Sopimussiivoukset:
  Hinta sopimuksen mukaan

Erikoissiivoukset

 • Vahaukset, allergiasiivous, muut:
  Sopimuksen mukaan

Jätä tarjouspyyntö

  Yrityssiivous käyntiin siivoussuunnitelmalla

  Jokainen yrityssiivous lähtee käyntiin huolellisella siivoussuunitelmalla, joka tehdään yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Ottamalla yhteyttä tulemme käymään ja tekemään kartoituksen suunnitelmaa varten.

  Kartoituksen aikana asiakkaan kanssa käydään läpi siivouksen kokonaistarpeet, johon vaikuttaa esimerkiksi:

  • Tilojen koko
  • Henkilökunnan ja asiakaskunnan määrä
  • Tilojen käyttötarkoitus ja käyttöaste
  • Mitä materiaaleja ja pesuaineita tiloissa voidaan käyttää
  • Siivoaako asiakas itse osittain vai ei

  Jokaiselle yritykselle laaditaan erillinen siivousohjelma, joka on räätälöity juuri yrityksen omien tarpeiden mukaan joustavasti. Erilaisilla yrityksillä on erilaisia tiloja ja tarpeita.

  Siivouspalvelut yrityksille

  Mitä yrityssiivous sisältää?

  Jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa siisteyden suhteen. Kiinteistöt ja toimitilat voivat olla hyvin erilaisia yrityksen toimialasta riippuen. H&H palvelee kaikenlaisia yrityksiä toimialasta riippuen.

  Asiakaskunnastamme löytyykin toimistoja, ravintoloita, rakennusyrityksiä, lääkäriasemia, kaupunkeja ja hyvinvointialueita, kauppoja ja myymälöitä, apteekkeja, liikuntapaikkoja ja tuotantotiloja.

  Yrityssiivous toimitiloihin voi sisältää muun muassa:

  • Imuroinnit
  • Nihkeäpyyhinnät ja lattianpesut
  • Pölyjen pyyhkiminen
  • Keittiön siivous
  • Kalusteiden pyyhintä
  • Roskakorien tyhjennys ja roskapussien vaihdot
  • Vessojen pesu
  • Tarvikkeiden kuten käsipaperien ja wc-paperien täydennys
  • Kokolattiamattojen pesu
  • Tekstiilipesut
  • Astianpesukoneen tyhjennys
  • Saunan ja suihkutilojen siivous

  Saat myös halutessasi yrityksen tiloihin pelkän porrassiivouksen, aulatilojen siivouksen, pelkän toimiston tai neuvotteluhuoneiden siivouksen tai muun erillisen tilan. Kaikki on mahdollista ja räätälöitävissä juuri yrityksen tarpeidenne mukaan.

  Yrityssiivous

  Miksi yrityssiivous kanssamme kannattaa?

  Yritykselle on monia hyötyjä siivouksen ulkoistamisesta. H&H:lla olemme tehneet yrityssiivouksia jo lähes 20 vuoden ajan palvellen yrityksiä monilta eri sektoreilta. Sen lisäksi että kanssamme saat asiantuntevan ja joustavan siivouspalvelun, hyödyt siivouksen ulkoistamisesta muun muassa näillä tavoilla.

  Keskity itse siihen mikä yritykselle on tärkeää

  Yrityksen toiminnan kannalta on tietenkin tärkeää, että sen johto ja työntekijät pystyvät keskittymään juuri siihen mikä on yrityksen kannalta tärkeintä. Jätä siis meidän hoidettavaksi toimitilojen ylläpitosiivous ja siisteydestä huolehtiminen, se on meidän yrityksemme tehtävä.

  Luo positiivinen vaikutelma siisteydellä

  Puhtaat ja siistit tilat antavat ammattimaisen ja huolellisen vaikutelman yrityksestä. Se kertoo heti asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä työntekijöille, että yrityksessä asiat hoidetaan hyvin ja laadukkaasti.

  Se voi lisätä myyntiä, vahvistaa yrityksen brändiä ja mainetta sekä saada asiakkaan palaamaan liikkeeseen uudelleen. Puhtaanapito on enemmän kuin vain siisteyttä.

  Työympäristön viihtyvyys

  Työympäristön siisteys vaikuttaa valtavasti viihtyvyyteen työpaikalla. Säännöllisellä siivouksella investoit niin työntekijöiden viihtyvyyteen kuin myös työtehoon ja tuottavuuteen.

  Työntekijöiden ja kiinteistön hyvinvointi

  Puhtaus vaikuttaa paljon tiloissa aikaa viettävien ihmisten terveyteen. Säännöllisellä siivouksella voit pitää huolta, että pöly, allergeenit tai muut eivät keräänny ja aiheuta sairastumisia.

  Hyvin tehty siivous ja kiinteistönhuolto pitää huolta myös kiinteistön hyvinvoinnista. Tilojen ja kalusteiden puhtaanapito lisää niiden käyttöikää, sillä pöly ja lika lisäävät ajan myötä pintojen ja laitteiden kulumista.

  Sijoittamalla laadukkaaseen yrityssiivoukseen varmistat, että sekä ihmiset että tilat pysyvät terveinä ja hyvässä kunnossa.

  Anna itsellesi mielenrauhaa

  Siivouspalvelun käyttäminen tuo sinulle mielenrauhaa. Tiedät, että siivouksen hoitaa ammattilaiset, joilla homma on hallussa ja tekevät hyvää jälkeä.

  Sinun ei itse tarvitse huolehtia, vaan energiaa jää yrityksen pyörittämiseen ja muihin tärkeisiin asioihin. H&H huolehtii siistimiset, pesuaineiden ja muiden materiaalien hankinnat, siivousten aikataulutukset sekä huolehtii tilojesi kulutustavaroiden kuten käsi- ja wc-paperien hankinnoista ja täytöistä.

  Ammattitaitoinen ja joustava palvelu

  H&H:n kautta saat aina ammattitaitoisen, koulutetun ja ystävällisen palvelun. Yrityssiivouksissa käytämme aina samoja tuttuja siivoojia kullekin yrityksille.

  Siivoukset suunnitellaan yrityksen omien tarpeiden mukaan, mutta joustavasti. Jos jonain viikkona tai kuukautena siivousta tarvitaan enemmän tai kenties vähemmän, silloin reagoimme aina tilanteen vaatimalla tavalla.

  Ammattisiivoojamme käyttävät aina laadukkaita materiaaleja, joilla saadaan aikaan paras lopputulos.

  Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja materiaaleja

  Käytössämme ovat ympäristöystävälliset pesuaineet ja materiaalit, mitkä sopivat lähes kaikkiin siivouskohteisiin aiheuttamatta haittaa ympäristölle tai henkilökunnalle.

  Siisteys on myös turvallisuustekijä

  Työpaikan puhtaus ja siisteys ei ole vain ulkonäköä, vaan myös turvallisuustekijä. Säännöllinen siivous ennaltaehkäisee liukastumisia, kompastumisia ja muita onnettomuuksia. Roskaiset ja likaiset lattiavat lisäävät aina riskiä tapaturmille, etenkin laitos- ja tuotantotiloissa.

  Mitä yritykset sanovat palvelustamme?

  Yrityksiä yhteistyössämme

  Usein kysytyt kysymykset

  Missä Siivouspalvelu H&H tekee yrityssiivouksia?

  Siivouspalvelu H&H tekee yrityssiivouksia kaikkialla Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla.

  Mitä maksaa yrityssiivous?

  Yrityssiivous kertasiivouksena maksaa 39€/h + alv. Säännölliset sopimussiivoukset yrityksille hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti siivoustarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja saat maksuttoman kartoituksen ja tarkan hinnan tarjouksen muodossa.

  Käykö yrityksessämme aina sama siivooja?

  Kyllä, yritysasiakkaiden luona käy lähtökohtaisesti aina sama tuttu siivooja. Jokaiselle yritysasiakkaalle nimitetään oma vastuusiivooja, joka hoitaa kyseisen kohteen siivoukset.


  Kerro miten onnistuimme?