Siivouspalvelu Tampere

Puhtaanapidon ammattilainen Pirkanmaalla

Siivous Tampere ja koko Pirkanmaa

Siivouspalvelu H&H on paikallinen yritys Tampereella. Kauttamme saat laadukkaat ja monipuoliset siivoukset kaikkialla Tampereella sekä lähikunnissa Pirkanmaalla.

Me ymmärrämme, kuinka kiireistä ja velvollisuuksien täytteistä arki yrityksille ja yleisesti ihmisille on. Poistat yhden ison stressitekijän eli siivouksen meidän avullamme.

Paikallisena kokeneena toimijana tunnemme alueen kuin omat taskumme. Olemme toimineet Tampereella jo lähes 20 vuoden ajan. Olit sitten yritysasiakas tai kotitalous, teemme asiakaslähtöisesti joustavat ratkaisut jokaisen oman tarpeen mukaan pienistä kertasiivouksista isoihin sopimussiivouksiin.

Ota yhteyttä ja ratkaistaan siisteyspulma yhdessä, olit sitten Lamminpäästä, Keskustasta tai Hervannasta!

Siivouspalvelu Tampere hinnasto

Hinnastomme on kilpailukykyinen kaikille Tamperelaisille yritykselle sekä yksityisasiakkaille. Hintamme sisältää aina kaikki käytettävät pesuaineet ja muut materiaalit sekä matkakustannukset kaupungin sisällä.

Katso tarkempi hinnastomme alta.

Yritysasiakkaat

 • Kertasiivoukset & Ikkunanpesut:
  39 € / tunti + alv
 • Sopimussiivoukset:
  Hinta sopimuksen mukaan

Kotitaloudet

 • Kertasiivoukset:
  19,80 € / tunti (kotitalousvähennyksen jälkeen)
 • Sopimussiivoukset:
  Sopimuksen mukaan

Erikoissiivoukset

 • Vahaukset, ylöpölyjen siivous:
  Sopimuksen mukaan
 • Allergiasiivoukset, muut:
  Sopimuksen mukaan

Jätä tarjouspyyntö

  Siivouspalvelut Tampere – Monipuolisuutta H&H:lta

  Oli tarpeesi mikä tahansa, H&H:lla olemme valmiita kaikenlaisten kohteiden siivoukseen. Kauttamme onnistuu niin kotisiivoukset ja ikkunanpesut, yritysten toimitilojen siivoukset, rakennussiivoukset tai erilaiset erikoissiivoukset.

  Ammattitaitoiset siivoojamme ovat palvelleet tamperelaisia jo lähes 20-vuoden ajan. Tunnemme kaupungin ja sen monet kiinteistöt hyvin ja voit itse huokaista ja keskittyä joko yrityksesi hoitamiseen tai omiin askareisiisi, me hoidamme sillä välin siivouksen!

  Yritys- ja toimitilasiivous Tampereella

  Oletko tamperelainen yrittäjä ja haet luotettavaa kumppania hoitamaan yrityksesi siivouksen säännöllisesti? Siivouspalvelu H&H auttaa kaikkia tamperelaisia yrittäjiä pienyrityksistä suuriin sopimmussiivousten kanssa. Autamme toimitilojen, kauppojen, toimistojen, ylläpitosiivouksien, teollisuussiivousten tai minkä tahansa muun siivouksen tarpeen kanssa.

  Voit lukea myös tarkemmin yrityssiivouksesta omalta siivouspalvelut yrityksille – sivultamme.

  Siivousfirma Tampere

  Kotisiivous ja ikkunanpesut

  Kaipaatko helpotusta arkeen tai esimerkiksi juhlapyhien edellä? Teemme kotisiivoukset kaikkialla Tampereella auttaaksemme sinua vähentämään stressiä oman kodin siisteydestä.

  Kauttamme onnistuu koko talon siivous tai yksittäisten tilojen, kuten keittiön, saunan ja kylpyhuoneen tai pelkkien ikkunoiden pesut. Voit myös kysyä erikoistarpeita kuten uunin puhdistuksia, jääkaapin tai pakastimien puhdistukset tai lattiakaivojen puhdistuksia.

  Rakennus- ja loppusiivoukset

  Rakennustyömaiden sekä niiden sosiaalitilojen siisteys on erittäin tärkeää työmaan jouhevan etenemisen kannalta. Rakentajat pääsevät tekemään työmailla sitä mitä heidän kuuluu, kun paikat ovat siistinä. 

  Kauttamme saat ammattitaitoiset siistijät rakennustyömaalle niin uudiskohteisiin kuin korjauskohteisiin kaikkialla Tampereella. Teemme niin rakennusvaiheen siivoukset ja ylläpidämme kohteen siisteyttä koko urakan ajan. Loppusiivoukset ja erityistarpeiden mukaiset siivoukset onnistuvat.

  Henkilökuntamme noudattaa Tamperelaisilla rakennustyömailla aina rakennusalan turvallisuusmääräyksiä ja käyttää asianmukaisia suojavarusteita kuten kypärää, turvakenkiä, suojalaseja, käsineitä ja erityistarpeiden vaatiessa myös valjaita ja hengityssuojaimia.

  Muuttosiivous

  Tampere on meidän kotikaupunkimme ja on sääli jos olet muuttamassa täältä pois. Olemme kuitenkin valmiita auttamaan muutossa ja viimeistelemään siivouksen puolestasi. 

  Autamme toki myös Tampereen sisäisissä muutoissa samalla tavalla. Teemme muuttosiivoukset laadukkaasti kaikkialla Tampereella sekä yrityksille että kotitalouksille.

  Taloyhtiöt ja porrassiivoukset

  Taloyhtiöiden, kuten kerrostalojen siivoukset onnistuvat meiltä. Teemme porrassiivoukset, taloyhtiöiden yhteistilojen siistimiset, sekä muut siivoukset erillisten pyyntöjen mukaan.

  Erikoissiivous Tampereella

  Vaikeammat kohteet tai eritystarpeita vaativat siivoukset saat myös H&H:n kautta. Meiltä löytyy sekä ammattitaito että välineet. Olemme toimineet lähes 20 vuoden ajan ja vyöltämme löytyy kokemuksia kaiken tyyppisistä, vaikeistakin siivouskohteista.

  Erikoissiivouksiin kuuluu esimerkiksi pahojen pinttyneiden hajujen poistot, kalmasiivoukset, otsonointi tai perusteellisemmat desinfioinnit.

  Yhteistyötä useiden Tamperelaisten yritysten kanssa

  Olemme yksi pisimpään Tampereen alueella toimineista siivousalan yrityksistä. On meille kunnia-asia toimia monien tamperelaisten ja Tampereella toimipisteitä pitävien yritysten kanssa yhteistyössä.

  Tampereella asiakasyrityksiämme on muun muassa:

  • Caverion
  • Cramo
  • Kattokeskus
  • Image Wear Oy
  • 2nd Homes
  • Pepper Ravintolat
  • Abb Oy

  Katso alta tekemämme haastattelu tamperelaisen 2nd Homes yhtiön toimitusjohtajan Tuomas Välimäen kanssa:

  H&H erottui sellaisena toimijana, joka oli valmis joustamaan tietyissä asioissa mitkä oli meille hirveän tärkeitä. – Tuomas Välimäki, 2nd Homes

  Teidän kokemuksenne, meidän ylpeytemme

  Usein kysytyt kysymykset

  Toimiiko Siivouspalvelu H&H Tampereella?

  Kyllä, Siivouspalvelu H&H toimii Tampereella sekä kaikissa lähikunnissa. H&H Siivouspalvelu on tamperelainen yritys ja toimipisteemme sijaitsee Lamminpäässä, lähellä Ylöjärven rajaa.

  Mikä on siivouksen hinta Tampereella?

  Siivous hinta Tampereella on yksityisasiakkaille 49,50€/h mistä saat kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen jälkeen siivouksen hinta Tampereella esimerkiksi kotisiivouksesta on vain 19,80€/h sisältäen arvolisäveron.

  Tamperelaisille yritysasiakkaille siivouksen hinta on 39€/h + alv.

  Sopimussiivouksista hinta sovitaan erikseen sekä kotitalouksille että yrityksille.


  Kerro miten onnistuimme?