Ylläpitosiivous

Säännöllinen ylläpitosiivous laadukkaasti

Ylläpitosiivous yrityksille

Ylläpitosiivous on olennaista kaikille niille yrityksille, jotka haluavat varmistaa siisteyden ja viihtyvyyden yrityksen tiloissa. Siivouspalvelu H&H auttaa yrityksesi tilojen ylläpitosiivouksissa lähes 20 vuoden kokemuksella!

Toimialueemme on Pirkanmaa, Häme ja Uusimaa. Pidämme huolen, että sinä ja yrityksesi saavat mielenrauhan ja siivous hoituu säännöllisesti saman siivoojaan toimesta.

Ylläpitosiivous hinta

Ylläpitosiivouksen hinta riippuu kuinka usein siivousta tehdään, tilojen koosta ja tarvittavista palveluista.

Ylläpitosiivous ja sovittu hinta sisältää aina kaikki käytettävät materiaalit, pesuaineet sekä matkakustannukset saman kaupungin sisällä.

Ottamalla yhteyttä saat maksuttoman arviokäynnin, missä kartoitamme yhdessä ylläpitosiivouksen tarpeet. Kartoituksen pohjalta saat tarkan tarjouksen.

Ylläpitosiivous toteutaan sopimussiivouksena, mutta voit myös tilata päälle joustavasti kertasiivouksia tai erikoussiivouksia tarpeen mukaan.

Ylläpitosiivous

 • Säännöllinen ylläpitosiivous:
  Hinta sopimuksen mukaan

Erikoissiivoukset

 • Vahaukset, allergiasiivous, muut:
  Sopimuksen mukaan

Kertasiivous

 • Kertasiivoukset:
  39€ / tunti + alv

Jätä tarjouspyyntö

  Mitä ylläpitosiivous tarkoittaa ja mitä se sisältää?

  Ylläpitosiivous tarkoittaa säännöllistä ja suunniteltua yrityssiivousta, jonka tavoitteena on ylläpitää tilojen perussiisteys. Ylläpitosiivous toteutetaan yleensä päivittäin tai viikottain, riippuen yrityksen tarpeista ja koosta.

  Ylläpitosiivous sisältää useimmiten:

  • Imurointi
  • Lattioiden pesut
  • WC-tilojen puhdistus
  • Roskakorien tyhjennys
  • Keittiö- ja taukotilojen siivous
  • Pölyjen pyyhkiminen
  • Mattojen vaihdot
  • Porrassiivous
  • Hissien siistiminen

  Säänöllisellä siivouksella pystytään ylläpitämään terve työympäristö ja viihtyvyys työntekijöille, asiakkaille ja muille vierailijoille. Sopimus tehdään aina yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan joustavasti.

  Ylläpitosiivous tarkoittaa säännönmukaista siivousta

  Minkälaisille yrityksille ylläpitosiivous sopii?

  Ylläpitosiivous on fiksu tapa hoitaa yrityksen tilojen siivous. Ulkoistamalla siivouksen ammattilaisille, siivous pyörii kuin itsestään ja yritys ja henkilökunta pystyvät keskittymään olennaiseen.

  Ylläpitosiivous sopiikin kaikenkokoisille ja lähes minkä alan yrityksille tahansa. Ylläpitosiivous voidaan tehdä toimistosiivouksena, liike- ja myymälätiloihin missä viihtyvyys on ensiarvoisen tärkeää, tehdas- ja tuotantotiloihin, rakennustyömaille ja työmaatiloihin, taloyhtiöiden porraskäytäviin tai esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan yrityksille missä hygienia on kriittisen tärkeää.

  Miksi ylläpitää siisteyttä H&H siivouspalvelun avulla?

  Siivouspalvelu H&H:lla olemme palvelleet eri alojen yrityksiä ja ylläpitäneet tilojen siisteyttä jo lähes 20 vuoden ajan.

  Tiedämme kokemuksellamme, kuinka helpottaa yritysten arkea ja tehokkaasti hoitaa siivous erilaisissa kohteissa.

  Kauttamme saat ystävällisen ja saman siivoojan hoitamaan yrityksesi ylläpitosiivouksen yhdessä laaditun siivoussuunnitelman mukaisesti. Joustavuus on kuitenkin valttiamme ja pystymme nopeasti reagoimaan erilaisiin tarpeisiin sesongin, vuodenajan tai muun yllättävän tarpeen tullen.

  Mitä yritykset sanovat palvelustamme?

  Yrityksiä yhteistyössämme

  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä on ylläpitosiivous?

  Ylläpitosiivous on yrityksen tilojen säännönmukainen siivous, joka huolehtii ja ylläpitää tilojen siisteyttä, viihtyvyyttä sekä terveyttä.

  Mitä ylläpitosiivous maksaa?

  Jokainen ylläpitosiivous hinnoitellaan erikseen yrityksen kokonaistarpeiden mukaan. Saat tarkan hinnan ja tarjouksen ottamalla yhteyttä meihin. Tulemme tekemään maksuttoman arviokäynnin ja kartoittamaan yrityksen tarpeet ja kertomaan toimintatavoistamme.

  Tekeekö ylläpitosiivouksen aina sama siivooja?

  Kyllä, yrityksen ylläpitosiivous toteutetaan jokaiseen kohteeseen aina saman siivoojan toimesta. Näin yrityksesi tiloissa käy aina sama ystävällinen siivooja, joka on tuttu ja voit olla varma siivouksen laadusta ja onnistumisesta.


  Kerro miten onnistuimme?