Uutiset

Siivouspalvelu H&H:lle Kauppalehden Kasvaja- sertifikaatti

Siivouspalvelu H&H:lle Kauppalehden Kasvaja- sertifikaatti

Kauppalehti on myöntänyt Siivouspalvelu H&H:lle arvostetun Kasvaja – sertifikaatin osoituksena siitä että yhtiö on onnistunut viime vuosina tekemään poikkeuksellisen merkittävää kasvua ja luomaan siten myös merkittävän määrän uusia työpaikkoja. Sertifikaatti myönnetään Kauppalehden mukaan 2% kotimaisista osakeyhtiöistä. Tätä saavutusta voidaan pitää erityisen hyvänä suorituksena ottaen huomioon muun muassa Koronan liiketoiminnalle aiheuttamat haasteet. Kasvu on ollut mahdollista sitoutuneiden ja motivoituneiden työntekijöiden sekä tyytyväisten asiakkaiden ansiosta.

Yhtiön tavoitteena on jatkaa voimakkaalla kasvu-uralla myös tulevina vuosina ja vahvistaa toimintaansa sekä Pirkanmaan että myös muun muassa Uudenmaan markkinoilla.

Tampereella 17.8.22

Jarkko Haukijärvi
toimitusjohtaja
Siivouspalvelu H&H Oy
www.siivouspalvelua.fi

Jaa:

Kerro miten onnistuimme?